See You at Six fabrics

See You at Six collectie 1 zijn stoffen speciaal ontworpen voor grote en kleine dames.
Het zijn zachte vrouwelijke viscose/rayon stoffen waarmee stijlvolle jurken, jump suits, lange rokken, kimono's, sjaals,... kunnen gemaakt worden.

Onze See You at Six PLAYTIME collecties zijn een mengeling van zachte French Terry en bedrukte + effen High Density Cotton Lawn in een prachtige kwaliteit.
Zachte tinten voeren de boventoon en we opteerden voor een beperkt aantal stoffen telkens in één kleur die grotendeels voor jongens en meisjes geschikt zijn.  
Daarnaast brengen we boordstof in dezelfde kleuren als de French Terry en een aantal elastische taillebanden om het zelfnaaiwerk naar een hoger niveau te kunnen tillen.
De verschillende collecties zijn elkaar afgestemd, echter licht aangepast aan de seizoenen, zodat men een eigen capsule-wardrobe voor baby's, kinderen of tieners kan creeëren, met voldoende ruimte voor eigenheid en creativiteit! Als je op de hoogte wil blijven, kan je:

- jezelf registreren op deze website (niet nodig als je al een Soft Cactus account hebt)

- registreren voor de nieuwsbrief

- Naomi's blog volgen: http://naomisluijs.blogspot.be

- volg ons op Instagram @SeeYouAtSixFabric


Wegens grote vraag en een aantal foutjes in de stof zal de french terry Flower Field pas hier bij ons terug ter beschikking zijn vanaf 7 januari.

Met de feestdagen en wegens verhuis zijn we gesloten van 23 december tem 7 januari.
Bestellingen kunnen geplaatst worden, de uitlevering hiervan of het beantwoorden van uw email zal pas kunnen gebeuren in de week vanaf 8 januari.
Fijne feestdagen!

Winkel zoeken
Wil je onze stoffen in het echt zien en voelen ?
Zoek dan hier een vaste winkel bij jou in de buurt.
Nieuwsbrief